Veelgestelde vragen

Klik op een vraag hieronder om het antwoord te zien:

 • Hoe log ik in?
  U kunt hier inloggen. Indien u het logo van uw onderwijsinstelling ziet staan, kunt u met uw logingegevens van uw instelling inloggen Mocht u een los Academy Attendance-account hebben, dan heeft u hierover een losse e-mail ontvangen om uw wachtwoord in te stellen.
 • Ik heb geen wachtwoord, wat moet ik doen?
  Indien u wilt inloggen met uw onderwijsinstellingsgegevens kunt u bij de instelling een nieuw wachtwoord aanvragen. Als u beschikt over een los Academy Attendance account kunt u een nieuw wachtwoord aanvragen door via het login scherm op wachtwoord vergeten te klikken. U ontvangt een e-mail met details hoe u een nieuw wachtwoord kunt instellen.
 • Mijn e-mail wordt niet herkend bij het inloggen, wat moet ik doen?
  Wanneer uw gegvens niet herkend worden, kan het zijn dat de applicatie nog niet volledig ingesteld is. Stuur in een dergelijk geval een email naar support@aattendance.nl. Vermeld aub uw opleiding, studentnummer of medewerkersgegevens indien van toepassing.
 • Voor welke doeleinden wordt Academy Attendance gebruikt binnen mijn onderwijsinstelling?
  Docenten gebruiken Academy Attendance in verplichte lessen om aanwezigheid te controleren. In niet-verplichte lessen worden de gegevens gebruikt voor informatieve doeleinden. Het zorgt ervoor dat docenten en studentbegeleiders inzicht krijgen in hoe studenten ervoor staan. Academy Attendance is volledig transparant voor haar gebruikers. De gegevens die docenten over jou zien,zijn ook beschikbaar voor jou.
 • Andere vraag?
  Mocht u aanvullende vragen hebben neem contact op via(support@aattendance.nl) of laat een bericht achter via de feedback knop.

Over

Met deze applicatie wordt de aanwezigheid van studenten bij lessen bijgehouden..

De applicatie, Academy Attendance, is een dienst en product van Your Next Concepts. De applicatie is gemaakt en wordt onderhouden door Your Next Concepts.

Door deze applicatie te gebruiken, ga je akkoord met de privacyverklaring en de gebruikersvoorwaarden.